Hogyan működik?

Mivel foglalkozunk?

Kifejezetten cégek részére kínálunk flotta-tisztítást, illetve kárpittisztítási szolgáltatásokat.

Miért a SteamGo?

Mert a piacon elérhető leggyorsabb technológiával dolgozunk az autóbelső tisztítása terén. Enzimes tisztítószert használunk, ami kiemelkedő hatékonysággal tisztít, fertőtlenít és tartós illatot kölcsönöz, mind a kárpitfelületeknek, mind a műanyagoknak. A SteamGo takarítása után az utastér garantáltan kellemesebb, tisztább lesz, finom illatú, ahol jobb hangulatban telhet az utazás.

Miben más a SteamGo technológiája?

A SteamGo-nál ötvöztük a kiszállással történő takarítás célratörőségét és gyorsaságát, a professzionális autókozmetikák felkészültségével. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy csúcsminőségű vegyszerrel dolgozzuk át az összes felületet nagy nyomás mellett, amit aztán mikroszálas törlőkendővel tisztára törlünk. A vegyszer fertőtlenítő és tisztító hatása olyan helyekre (résekbe, szűk reteszekbe, stb.) is elér, ahová nagy nyomás nélkül képtelenség lenne. A kellemetlen szagok és a koszos ragadós felületek ilyen gyorsan még nem tisztultak meg! A SteamGo-nál egy alapos, minden felületre kiterjedő fertőtlenítő tisztítás is körülbelül egy óra alatt elkészül.

Hogyan történik a megrendelés?

Telefonon, vagy e-mailben egyeztessünk időpontot – ebben igyekszünk a tőlünk telhető legnagyobb rugalmasságra. A munkákat igyekszünk úgy szervezni, hogy minél több idő jusson az érdemi takarításra, és minél kevesebb „holt idő” legyen (utazás, dugóban ülés, üresjárat, stb). Ezért arra törekszünk, hogy lehetőleg a címek minél közelebb legyenek egymáshoz. Ezért a lehető leghatékonyabbak akkor tudunk lenni, ha Ön e-mailben keres meg. Ha tud, csatoljon képet a tisztítandó területről, mert így tudunk a leginkább pontos ajánlatot adni mind a munka várható időtartamát tekintve, mind azt árajánlatra vonatkozóan.

Mire van szükségünk egy ilyen tisztításhoz?
Egyedülálló technológiánknak köszönhetően csak áramra 50 méteren belül. Az általunk felvett áramfogyasztás kb. 3kw/h, tehát lehetőleg olyan áramforrás szükséges ami elbírja ezt a terhelést. Tehát a biztosíték, ami az adott áramkört biztosítja min. 16 Amper legyen. (Ez egyébként egy sztenderd háztartási kismegszakító.)

Hogy történik az autók tisztítása?

A megbeszélt időpontban érkezünk. Szemrevételezzük az autót, az esetleges részleteket megbeszéljük. Önnek nem kell velünk megvárnia amíg elkészül, nyugodtan dolgozhat, pihenhet, az autója jó kezekben van. Ha szükséges telefonon jelezzük, ha a tisztítással végeztünk.

Hogy történik a kárpit tisztítása?

Ehhez áramra és vízre van szükségünk. Mindenfajta szövet és bőrkárpit tisztítást vállalunk, valamint hatékony padlószőnyeg tisztítást is.

Call Now Button